Colectie>Zi>snow white pasta de dinti si periuta de dinti

snow white pasta de dinti si periuta de dinti

270,00 lei

91600009

Pastă De Dinți Cu Efect De Albire Putere de albire pură: o formulă deosebit de eficientă care îndepărtează petele persistente și redă suprafeței dintelui strălucirea naturală și albă. Această pastă de dinți cu efect de albire acționează fără niciun efect abraziv asupra smalțului.

More details

 • Descriere
 • Pastă De Dinți Cu Efect De Albire. Putere de albire pură: o formulă deosebit de eficientă îndepărtează petele persistente și redă suprafeței dintelui strălucirea naturală și albă. Particulele de lustruire cu acțiune intensă îndepărtează în mod delicat decolorările, aproape fără niciun efect abraziv asupra smalțului. Înălbitorii optici asigură un efect de albire instantanee. Curcuminul antiinflamator inhibă în mod natural acumularea plăcii bacteriene, reducând astfel formarea cariilor. Formula conține 0% SLS și este îmbogățită cu aloe vera pentru hidratarea, calmarea și întărirea gingiilor. Această pastă de dinți cu efect de albire vă asigură un zâmbet alb de durată, sănătos și strălucitor încă de la prima utilizare.

  Periuță De Dinți Transparentă Cu Efect De Albire Filamentele CUREN® cu vârf ușor rotunjit absorb în mod considerabil mai puțină apă decât periuțele de dinți convenționale din nailon, rezultând astfel stabilitatea lor dimensională de durată. Particulele cu acțiune de micro-curățare cu design personalizat de pe perii exteriori ai periuței îndepărtează în mod delicat și eficient placa bacteriană și petele persistente, fără a uza particulele în sine. Filamentele CUREN® dense din centrul capului periuței de dinți lustruiesc și curăță suprafața dintelui. Capul mic și compact al periuței și mânerul octogonal permit apucarea periuței într-un unghi perfect pentru o curățare delicată și eficientă, chiar și a zonelor greu accesibile din gură. Periuța de dinți transparentă cu efect de albire completează perfect pasta de dinți cu efect de albire.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți cu efect de albire: AQUA, SILICIU HIDRATAT, GLICERINĂ, SORBITOL, DIOXID DE TITAN, BENTONITĂ, HIDROXIAPATITĂ, DECILGLUCOZIDĂ, MICĂ, AROME, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, COCAMIDOPROPIL BETAINA, TOCOFEROL, GUMĂ XANTAN, CLUORURĂ DE POTASIU, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE CURCUMA XANTHORRHIZA (TURMERIC), EXTRACT DIN SUC DE ALOE BARBADENSIS, HIDROXID DE SODIU, GLUCOZĂ OXIDAZĂ, BENZOAT DE SODIU, OXID DE STANIU, MALTODEXTRINĂ, SILICIU, LIMONEN-D, LINALOOL, EUGENOL. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (950 ppm F). Abraziune: RDA 90.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda