Colectie>Zi>snow white pasta de dinti

snow white pasta de dinti

200,00 lei

91600002

Putere de albire pură: o formulă deosebit de eficientă care îndepărtează petele persistente și redă suprafeței dintelui strălucirea naturală și albă. Această pastă de dinți cu efect de albire acționează fără niciun efect abraziv asupra smalțului.

More details

 • Descriere
 • Putere de albire pură: o formulă deosebit de eficientă îndepărtează petele persistente și redă suprafeței dintelui strălucirea naturală și albă. Particulele de lustruire cu acțiune intensă îndepărtează în mod delicat decolorările, aproape fără niciun efect abraziv asupra smalțului. Înălbitorii optici asigură un efect de albire imediat. Curcuminul antiinflamator inhibă în mod natural acumularea plăcii bacteriene, reducând astfel formarea cariilor. Formula conține 0% SLS și este îmbogățită cu aloe vera pentru hidratarea, calmarea și întărirea gingiilor. Această pastă de dinți cu efect de albire vă asigură un zâmbet alb de durată, sănătos și strălucitor încă de la prima utilizare.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți cu efect de albire: AQUA, SILICIU HIDRATAT, GLICERINĂ, SORBITOL, DIOXID DE TITAN, BENTONITĂ, HIDROXIAPATITĂ, DECILGLUCOZIDĂ, MICĂ, AROME, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, COCAMIDOPROPIL BETAINA, TOCOFEROL, GUMĂ XANTAN, CLUORURĂ DE POTASIU, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE CURCUMA XANTHORRHIZA (TURMERIC), EXTRACT DIN SUC DE ALOE BARBADENSIS, HIDROXID DE SODIU, GLUCOZĂ OXIDAZĂ, BENZOAT DE SODIU, OXID DE STANIU, MALTODEXTRINĂ, SILICIU, LIMONEN-D, LINALOOL, EUGENOL. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (950 ppm F). Abraziune: RDA 90.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda