Colectie>glorious lips luciu de buze si balsam de buze

glorious lips luciu de buze si balsam de buze

255,00 lei

91412972

Luciu Transparent De Buze Pentru Un Volum Suplimentar Formula ușor întepătoare cu extract de ardei iute oferă buzelor voluptate și senzualitate, conferindu-le o strălucire atrăgătoare.

Balsam de Buze Revitalizant Formula delicată a acestui balsam de buze, cu o ușoară nuanță roz, regenerează și revitalizează buzele peste noapte.

More details

 • Descriere
 • Cu acest luciu de buze transparent, s-a extins gama liniei de produse de înfrumusețare dentară de înaltă calitate - în definitiv, doar buzele atrăgătoare pot încadra un zâmbet strălucitor și dinții sănătoși aproape de perfecțiune. Formula de îngrijire gelatinoasă, care conferă volum, este îmbogățită cu vitaminele A și E hidratante și antioxidante. Liniile minore și ridurile sunt estompate, iar elasticitatea țesutului este îmbunătățită, obținând buze moi și mătăsoase. Uleiul prețios de epalină asigură îngrijire, hrănire și curățare suplimentare. Formula ușor întepătoare cu extract de ardei iute oferă buzelor voluptate și senzualitate, conferindu-le o strălucire atrăgătoare. Luciul de buze se aplică folosind aplicatorul acestuia care, de asemenea, se poate folosi pentru a evidenția strălucirea oricărui ruj colorat. Acesta este o formulă magică, care oferă buzelor tale strălucire, volum și o stare de confort unică.

  Cu acest balsam de buze revitalizant, s-a extins gama liniei de produse de înfrumusețare dentară de înaltă calitate - în definitiv, doar buzele complete și atrăgătoare pot încadra un zâmbet strălucitor și dinți sănătoși aproape de perfecțiune. Formula delicată a acestui balsam de buze, cu o ușoară nuanță roz, regenerează și revitalizează buzele peste noapte. Îmbogățit cu vitaminele A și E, reduce vizibil semnele de îmbătrânire a pielii, precum ridurile și aspectul tern. Ceara de albine și uleiul de epalină hrănesc, regenerează și oferă protecție. Buzele uscate și crăpate își recapătă suplețea, în timp ce se reface protecția lor naturală. Un strat subtil oferă buzelor un luciu roz și un aspect sănătos și natural. Acest balsam de buze hrănitor funcționează ca o vrajă pentru buze bine proporționate, mătăsoase și regenerate peste noapte.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale luciului de buze: POLIBUTENĂ, POLIIZOBUTENĂ HIDROGENATĂ, OCTILDODECANOL, BEHENAT DE GLICERIL/EICOSANOID, ULEI DE ZEA MAYS (PORUMB), COPOLIMER DE BUTILEN/ ETILEN/ STIREN, DIMETIL DE SILICIU (NANO), ETER ETILIC DE PANTHENOL, DIETILAMINO HIDROXIBENZOIL HEXILBENZOAT, NICOTINAT DE TOCOFERIL, ACETAT DE TOCOFERIL, TOCOFEROL, VANILINĂ, PENTAERITRITIL TETRA- DI-T-BUTIL HIDROXIHIDROCINAMAT, MENTOL, BUTILETER DE VANILIE, ULEI DIN SEMINȚE DE HELIANTHUS ANNUUS (FLOAREA- SOARELUI), PALMITAT DE ASCORBIL, PALMITAT DE RETINIL, ZAHARINAT, HIALURONAT DE SODIU, BHT, EXTRACT DIN FRUCTE DE CAPSICUM FRUTESCENS, TALC, CI 73360, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

  Ingrediente (INCI) ale balsamului de buze: OCTILDOCECANOL, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/ CAPRIC, COCOGLECERIDE HIDROGENATE, ULEI DE PALMIER HIDROGENAT, POLIETILENĂ, CERA ALBA, ULEI DE ZEA MAYS (PORUMB), CANDELILLA CERA, MICĂ, ETER ETILIC DE PANTHENOL, TOCOFEROL, ACETAT DE TOCOFERIL, VANILINĂ, SILICIU, PENTAERITRITIL TETRA- DI-T-BUTIL HIDROXIHIDROCINAMAT, PALMITAT DE ASCORBIL, PALMITAT DE ASCORBIL, ZAHARINAT, CI 75470, CI77891.

 • Utilizare
 • Pentru mai mult luciu și volum, aplicați direct pe buze sau peste ruj, folosind aplicatorul.

  Aplicați seara pe buze crăpate (și în cursul zilei, dacă este nevoie).

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda