Colectie>set de zi si de noapte pentru igiena si infrumusetarea dentara

set de zi si de noapte pentru igiena si infrumusetarea dentara

595,00 lei

91600019

Sistemul unic și revoluționar de îngrijire de la swiss smile este adaptat utilizării zilnice și nevoilor individuale pentru îngrijirea dentară și orală atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

More details

 • Descriere
 • snow white Pastă De Dinți Cu Efect De Albire

  Putere de albire pură: o formulă deosebit de eficientă îndepărtează petele persistente și redă suprafeței dintelui strălucirea naturală și albă. Particulele de lustruire cu acțiune intensă îndepărtează în mod delicat decolorările, aproape fără niciun efect abraziv asupra smalțului. Înălbitorii optici asigură un efect de albire imediat. Curcuminul antiinflamator inhibă în mod natural acumularea plăcii bacteriene, reducând astfel formarea cariilor. Formula conține 0% SLS și este îmbogățită cu aloe vera pentru hidratarea, calmarea și întărirea gingiilor. Această pastă de dinți cu efect de albire vă asigură un zâmbet alb de durată, sănătos și strălucitor încă de la prima utilizare.

  snow white Periuță De Dinți Cu Efect De Albire

  Filamentele CUREN® dense din centrul capului periuței de dinți lustruiesc și curăță suprafața dintelui. Capul mic și compact al periuței și mânerul octogonal permit apucarea periuței într-un unghi perfect pentru o curățare delicată și eficientă, chiar și a zonelor greu accesibile din gură. Periuța de dinți cu efect de albire - transparentă - completează perfect pasta de dinți cu efect de albire.

  herbal bliss Pastă De Dinți Revitalizantă

  Pe Baza de Plante Puterea pură a plantelor: floare-de-colț exclusiv asociată cu extracte de echinaceea și de ceai verde și clorofilă. Formula prețioasă și echilibrată întărește dinții sensibili și calmează gingiile sensibile.Proprietățile antinflamatorii ale extractelor din floarea- de-colț, echinaceea și ceaiul verde restabilesc echilibrul bacterian și, de asemenea, regenerează și revitalizează gingiile iritate. Mai mult, floarea-de-colț este bogată în flavonoide naturale,care au proprietăți antioxidante ce neutralizează radicalii liberi dăunători.

  herbal bliss Periuță De Dinți Moale si Fină

  Periuța de dinți unică, moale și fină are de șapte ori mai mulți peri individuali decât periuțele convenționale, acestea fiind, astfel, mult mai fină și mai densă decât copiile lor standard.Filamentele CUREN® cu vârf ușor rotunjit rețin în mod considerabil mai puțină apă decât periuțele de dinți clasice din nailon, ceea ce duce la păstrarea stabilității dimensionale a acestora, astfel încât să ajungă cu siguranță la canalele din jurul spațiilor interdentare și la pivoții dentari, protejând totodată dinții și stimulând delicat gingiile. Capul mic și compact al periuței și mânerul octogonal permit prinderea periuței într-un unghi perfect pentru o curățare delicată și eficientă, inclusiv a zonelor greu accesibile.         

  in between Ață Dentară Cerată Si Mentolată

  Această ață dentară cerată îndepărtează în mod eficient placa bacteriană și resturile de mâncare din spațiile interdentare și ajută la prevenirea cariilor și a gingivitelor. Ața dentară cu multiple filamente cerate CUREN® este plăcută și ușor de manevrat și introdus între dinți. Spre deosebire de nailon, material folosit pentru ațele dentare clasice, fibrele CUREN® nu se umflă atunci când intră în contact cu apa. Ața dentară cerată se desface puțin la folosire și, prin urmare, ajunge în mod delicat și eficient în spațiile interdentare, fără a leza țesutul gingiilor. Datorită culorii închise, placa bacteriană și impuritățile îndepărtate sunt vizibile, iar utilizarea aței dentare lasă un gust proaspăt de mentă. Utilizarea acestei ațe dentare reprezintă o motivație pentru începători și o distracție suplimentară pentru utilizatorii cu experiență.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți cu efect de albire: AQUA, SILICIU HIDRATAT, GLICERINĂ, SORBITOL, DIOXID DE TITAN, BENTONITĂ, HIDROXIAPATITĂ, DECILGLUCOZIDĂ, MICĂ, AROME, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, COCAMIDOPROPIL BETAINA, TOCOFEROL, GUMĂ XANTAN, CLUORURĂ DE POTASIU, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE CURCUMA XANTHORRHIZA (TURMERIC), EXTRACT DIN SUC DE ALOE BARBADENSIS, HIDROXID DE SODIU, GLUCOZĂ OXIDAZĂ, BENZOAT DE SODIU, OXID DE STANIU, MALTODEXTRINĂ, SILICIU, LIMONEN-D, LINALOOL, EUGENOL. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (950 ppm F). Abraziune: RDA 90.

  Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți pe bază de plante: AQUA, CARBONAT DE CALCIU, GLICERINĂ, FOSFAT DICALCIC, GUMĂ XANTAN, DIOXID DE TITAN, DECILGLUCOZIDĂ, MALTODEXTRINĂ, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, AROME, ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (MIGDALE), ACETAT DE TOCOFERIL, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE ECHINACEA PURPUREA (ECHINACEE), ALCOOL DENAT., ACID CITRIC , EXTRACT DIN FRUNZĂ DE CAMELLIA SINENSIS, EXTRACT DE LEONTOPODIUM ALPINUM (FLOARE-DE-COLȚ), CI 75815, MENTOL, MENTONE. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (950 ppm F). Abraziune: RDA 60.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici -jumătate pe gingii și jumătate pe dinte - curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Luați o bucată de ață dentară de aprox. 30 cm și legați-o în buclă,făcând un nod dublu. Țineți bucla cu patru degete de la o mână și cu degetul mare de la cealaltă mână și apăsați ușor prin spațiile dintre toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda