Colectie>Seturi si combinatii>d'or gel dentar si periuta de dinti

d'or gel dentar si periuta de dinti

595,00 lei

91412957

Acest gel dentar valoros conține 0% SLS si aur sub forma unei pulberi rafinate din aur de 23,75 carate și oferă o protecție imbatabilă împotriva cariilor. Periuța de dinți foarte moale, placată cu aur reprezintă perechea perfectă.

More details

 • Descriere
 • Acest gel dentar valoros conține aur sub forma unei pulberi rafinate din aur de 23,75 carate. Având proprietăți antiinflamatorii și de regenerare, aurul ajută în mod eficient la îngrijirea dentară în cazuri de predispoziție la carii și gingivite. Formula sa unică conține, de asemenea, o proteină fiziologică, care apare în mod natural în salivă și protejează dinții împotriva demineralizării.

  Periuța de dinți unică, moale și placată cu aur are de nouă ori mai mulți peri individuali decât periuța clasică, fiind, astfel, mai fină și mai densă decât copiile ei standard. Filamentele CUREN® cu vârf ușor rotunjit curăță delicat și în profunzime spațiile interdentare și marginea gingivală, protejând și stimulând, în același timp, gingiile. Periuța de dinți foarte moale - placată cu aur, cu peri negri eleganți - este partenerul perfect pentru acest gel dentar transparent prețios. Împreună formează esența îngrijirii dentare de lux.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți cu aur: SORBITOL, APA, SILICIU HIDRATAT, GLICERINĂ, POLISORBAT 20, PEG-12, GUMĂ DE CELULOZĂ, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, AROMA, XILITOL, BOROSILICAT DE CALCIU ȘI ALUMINIU, GLICOSAMINOGLICANI, SILICIU, CI 77891, LINALOOL, EUGENOL, CI 77480 [GOLD], ACID BENZOIC , FENOXIETANOL, ACID DEHIDROACETIC, HIALURONAT DE SODIU, OXID DE STANIU, CI 77400 [CUPRU], CI 77820 [ARGINT]. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (980 ppm F). Abraziune: RDA 45.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda