Colectie>Noapte>herbal bliss pasta de dinti fără fluor

View larger

herbal bliss pasta de dinti fără fluor

200,00 lei

91911982

Pastă De Dinți Revitalizantă Pe Baza de Plante Puterea pură a plantelor: floare-de-colț exclusiv asociată cu extracte de echinaceea și de ceai verde și clorofilă. Combinația deosebită de ingrediente cu 0% SLS permite o îngrijire dentară delicată și previne apariția cariilor. Periuță De Dinți Moale si Fină Filamentele CUREN® cu vârf rotunjit permit păstrarea stabilității dimensionale a acestora.

More details

 • Descriere
 • Pastă de dinți revitalizantă pe bază de plante Puterea pură a plantelor: floare-de-colț exclusiv asociată cu extracte de echinaceea și de ceai verde și clorofilă. Formula prețioasă și echilibrată întărește dinții sensibili și calmează gingiile sensibile. Proprietățile antiinflamatorii ale extractelor din floarea- de-colț, echinaceea și ceaiul verde restabilesc echilibrul bacterian și, de asemenea, regenerează și revitalizează gingiile iritate. Mai mult, floarea-de-colț este bogată în flavonoide naturale,care au proprietăți antioxidante ce neutralizează radicalii liberi dăunători. Clorofila îndepărtează în mod fiabil mirosurile neplăcute și, în combinație cu gustul mentolat natural, asigură o respirație proaspătă de lungă durată. Combinația deosebită de ingrediente conține 0% SLS, permite o îngrijire dentară delicată și uniformă, iar proprietățile sale antiinflamatorii asigură gingii puternice și sănătoase, ajutând la menținerea unei flore orale sănătoase.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți pe bază de plante: APA, DIOXID DE SILICIU HIDRATAT, GLICERINĂ, SORBITOL, , DECILGLUCOZIDĂ, DIOXID DE TITAN, FOSFAT DICALCIC , MALTODEXTRINĂ, GUMĂ XANTAN, AROME, ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (MIGDALE), ACETAT DE TOCOFERIL, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE ECHINACEA PURPUREA (ECHINACEE), ALCOOL DENAT., ACID CITRIC , EXTRACT DIN FRUNZĂ DE CAMELLIA SINENSIS, EXTRACT DE LEONTOPODIUM ALPINUM (FLOARE-DE-COLȚ), MENTOL,

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda