strălucire de diamant cu o trilogie de bijuterii

strălucire de diamant cu o trilogie de bijuterii

680,00 lei

91600022

Cadoul pentru un zâmbet perfect

Noul set de cadouri diamond glow, marca swiss smile este o trilogie strălucitoare de bijuterii. Setul conține două suporturi din porțelan încrustate cu cristale Swarovski, pentru periuța de dinți, în ediție limitată, periuțe de dinți fermecătoare diamond glow și o pastă de dinți diamond cu efect de strălucire.

More details

 • Descriere
 • Marca de produse cosmetice elvețiene swiss smile aduce un zâmbet pe fețele celor care vor primi noul său set de cadouri diamond glow, o trilogie strălucitoare de bijuterii.

  Setul conține:

  • două suporturi din porțelan încrustate cu cristale Swarovski, pentru periuța de dinți, în ediție limitată
  • doua periuțe de dinți fermecătoare diamond glow, foarte moi, care au de până la nouă ori mai multe fire și, prin urmare, dispuse mult mai dens decât periuțele convenționale
  • o pastă de dinți strălucitoare, care conține cele mai fine particule de diamant de un carat care asigură abraziunea scăzută asupra dentinei și, prin urmare, curățarea și netezirea blândă a suprafeței dintelui.

  Cu acest set sclipitor de cadouri diamond glow, swiss smile vă transformă rutina zilnică de spălare a dinților într-un ritual senzual, cu o estetică deosebită.

  Cutia conține:1 tub de 75 ml, 2.64 fl. oz.; 1 periuță de dinți de nuanța cuarțului roz și 1 periuță de dinți de nuanța albastru de gheață; 1 suport de nuanța cuarțului roz pentru periuța de dinți și 1 suport de nuanța albastru de gheață pentru periuța de dinți.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât o boabă de alună și țineți-o ca pe un creion. Poziționați-o la un unghi de 45 ° ținând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – cu periuța plasată jumătate pe gingii și jumătate pe dinți - curățați ușor și cu atenție toți dinții.

 • Ingrediente
 • Ingredientele (INCI) ale pastei de dinți diamond glow:

  APĂ, GLICERINĂ, SORBITOL, SILICA HIDRATATĂ, DIOXID DEL TITAN, BENTONITĂ, HIDROXIAPATITĂ, DECIL GLUCOZIDĂ, MICĂ, TOCOFEROL, GLUCOZOXIDAZĂ, AROME, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, COCAMIDOPROPILBETAINĂ, DIOXID DE TITAN, GUMĂ XANTHAN, CLORURĂ DE POTASIU, PUDRĂ DE DIAMANT, SODIU ZAHARINAT, EXTRACT DE CURCUMA DIN RĂDĂCINĂ DE XANTHORRHIZA, EXTRACT DE SUC DE ALOE BARBADENSIS, HIDROXID DE SODIU, BENZOAT DE SODIU, MALTODEXTRINĂ, OXID DE STANIU, SILICA, D-LIMONEN, LINALOOL, EUGENOL. Conține: Monofluorofosfat de sodiu (980 ppm F).

  Abraziune: RDA 20.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda