Colectie>Toate produsele>in between ata dentara cerata

in between ata dentara cerata

95,00 lei

91412990

Ața dentară cu multiple filamente cerate CUREN® este plăcută și ușor de manevrat și introdus între dinți fără să afecteze țesutul gingiilor. Datorită culorii închise, placa bacteriană și impuritățile îndepărtate sunt vizibile.

More details

 • Descriere
 • Acestă ață dentară cerată îndepărtează în mod eficient placa bacteriană și resturile de mâncare din spațiile interdentare și ajută la prevenirea cariilor și a gingivitelor. Ața dentară cu multiple filamente cerate CUREN® este plăcută și ușor de manevrat și introdus între dinți. Spre deosebire de nailon, material folosit pentru ațele dentare clasice, fibrele CUREN® nu se umflă atunci când intră în contact cu apa. Ața dentară cerată se desface puțin la folosire și, prin urmare, ajunge în mod delicat și eficient în spațiile interdentare, fără a leza țesutul gingiilor. Datorită culorii închise, placa bacteriană și impuritățile îndepărtate sunt vizibile, iar utilizarea aței dentare lasă un gust proaspăt de mentă. Utilizarea acestei ațe dentare reprezintă o motivație pentru începători și o distracție suplimentară pentru utilizatorii cu experiență.

 • Ingrediente
 • .

 • Utilizare
 • Luați o bucată de ață dentară de aprox. 30 cm și legați-o în buclă, făcând un nod dublu. Țineți bucla cu patru degete de la o mână și cu degetul mare de la cealaltă mână și apăsați ușor prin spațiile dintre toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda