Colectie>Toate produsele>nuance nude doua periute de dinti

nuance nude doua periute de dinti

135,00 lei

91600013

Swiss smile interpretează tendințele din modă cu ajutorul produsului nuance, aceste periuțe de dinți foarte moi care au numărul de peri individuali de până la nouă ori mai mare decât la periile clasice, fiind astfel mult mai fine și mai dense decât copiile lor standard. Prima editie limitata este dedicata nuanței.

More details

 • Descriere
 • Swiss smile se lanseaza in modă! Cu ajutorul produsului nuance, swiss smile creează un podium pentru prezentarea tendințelor noi în modă cat și atemporale. Evenimentele culturale și din lumea modei se regăsesc și sunt interpretate într-o serie de ediții limitate de periuțe foarte moi care oferă strălucirea zâmbetului swiss smile. Nuanța neutră clasică și modernă marchează începutul unei palete unice de culori pure de la culoarea florii de cireș (cherry blossom) până la cea a porțelanului (porcelain), ceea ce etapizează designul elegant al periuțelor de dinți foarte moi. Periuțele swiss smile unice foarte moi au numărul de peri individuali de până la nouă ori mai mare decât la periile clasice, fiind astfel mult mai fine și mai dense decât copiile lor standard. Filamentele CUREN® cu vârf ușor rotunjit curăță delicat și în profunzime spațiile interdentare și marginea gingivală, protejând și stimulând, în același timp, dinții și gingiile.

 • Ingrediente
 • .

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda