Colectie>Noutati>diamond glow periute de dinti

diamond glow periute de dinti

180,00 lei

91600020

Strălucire de diamant: periuțele de dinți cu strălucire de diamant disponibile în culori încântătoare de rose quartz și serenity ice blue sunt împodobite cu elegante cristale Swarovski. Periuțele au de până la nouă ori mai mulți peri decât periuțele obișnuite, fiind astfel mult mai fine și mai dense decât omoloagele lor.

More details

 • Descriere
 • Strălucire de diamant: exprimați-vă individualitatea cu ajutorul elegantelor cristale Swarovski. Marca exclusivistă de îngrijire și înfrumusețare dentară swiss smile combină luxul, estetica și designul atemporal. După clasica nuanță de nude, în prezent se lansează o nouă tendință în modă reprezentată de periuțele de dinți cu design desăvârșit și strălucire de diamant, în nuanțe de rose quartz și serenity ice blue, împodobite cu elegante cristale Swarovski. Periuțele swiss smile unice foarte moi au numărul de peri individuali de până la nouă ori mai mare decât la periile clasice, fiind astfel mult mai fine și mai dense decât copiile lor standard. Filamentele CUREN© cu vârf ușor rotunjit își păstrează stabilitatea dimensională si curăță delicat și în profunzime spațiile interdentare si marginea gingivală, protejând și stimulând, în același timp, dinții și gingiile.

 • Ingrediente
 • .

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda