Colectie>Noapte>herbal bliss pasta de dinti si periuta de dinti

View larger

herbal bliss pasta de dinti si periuta de dinti

270,00 lei

91412950

Pastă De Dinți Revitalizantă Pe Baza de Plante Puterea pură a plantelor: floare-de-colț exclusiv asociată cu extracte de echinaceea și de ceai verde și clorofilă. Combinația deosebită de ingrediente cu 0% SLS permite o îngrijire dentară delicată și previne apariția cariilor.

More details

 • Descriere
 • Pastă de dinți revitalizantă pe bază de plante Puterea pură a plantelor: floare-de-colț exclusiv asociată cu extracte de echinaceea și de ceai verde și clorofilă. Formula prețioasă și echilibrată întărește dinții sensibili și calmează gingiile sensibile. Proprietățile antiinflamatorii ale extractelor din floarea- de-colț, echinaceea și ceaiul verde restabilesc echilibrul bacterian și, de asemenea, regenerează și revitalizează gingiile iritate. Mai mult, floarea-de-colț este bogată în flavonoide naturale,care au proprietăți antioxidante ce neutralizează radicalii liberi dăunători. Clorofila îndepărtează în mod fiabil mirosurile neplăcute și, în combinație cu gustul mentolat natural, asigură o respirație proaspătă de lungă durată. Combinația deosebită de ingrediente conține 0% SLS, permite o îngrijire dentară delicată și uniformă, iar proprietățile sale antiinflamatorii asigură gingii puternice și sănătoase, ajutând la menținerea unei flore orale sănătoase.

  Periuță De Dinți Moale si Fină Periuța de dinți unică, moale și fină are de șapte ori mai mulți peri individuali decât periuțele convenționale, acestea fiind, astfel, mult mai fină și mai densă decât copiile lor standard. Filamentele CUREN® cu vârf ușor rotunjit rețin în mod considerabil mai puțină apă decât periuțele de dinți clasice din nailon, ceea ce duce la păstrarea stabilității dimensionale a acestora, astfel încât să ajungă cu siguranță la canalele din jurul spațiilor interdentare și la pivoții dentari, protejând totodată dinții și stimulând delicat gingiile. Capul mic și compact al periuței și mânerul octogonal permit prinderea periuței într-un unghi perfect pentru o curățare delicată și eficientă, inclusiv a zonelor greu accesibile.

 • Ingrediente
 • Ingrediente (INCI) ale pastei de dinți pe bază de plante: AQUA, CARBONAT DE CALCIU, GLICERINĂ, FOSFAT DICALCIC, GUMĂ XANTAN, DIOXID DE TITAN, DECILGLUCOZIDĂ, MALTODEXTRINĂ, MONOFLUOROFOSFAT DE SODIU, AROME, ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (MIGDALE), ACETAT DE TOCOFERIL, ZAHARINAT DE SODIU, EXTRACT DIN RĂDĂCINĂ DE ECHINACEA PURPUREA (ECHINACEE), ALCOOL DENAT., ACID CITRIC , EXTRACT DIN FRUNZĂ DE CAMELLIA SINENSIS, EXTRACT DE LEONTOPODIUM ALPINUM (FLOARE-DE-COLȚ), CI 75815, MENTOL, MENTONE. Conţine: Monofluorofosfat de sodiu (950 ppm F). Abraziune: RDA 60.

 • Utilizare
 • Aplicați pe periuță o cantitate de pastă de dinți cât mărimea unei alune și țineți-o ca pe un creion. Așezați-o în unghi de 45°, amplasând degetul mare pe suprafețele înclinate ale mânerului octogonal. Cu mișcări circulare mici – jumătate pe gingii și jumătate pe dinte – curățați ușor și cu atenție toți dinții.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda