spumă dentară cu efect de albire 75ml

spumă dentară cu efect de albire 75ml

595,00 lei

91600024

Această spumă dentară cu pori fini are un efect vizibil de albire și protejează dinții sensibili timp de 16 ore. Un strat protector de peptide și hidroxiapatită oferă un zâmbet de durată frumos și radios.

More details

 • Descriere
 • Această spumă dentară cu efect de albire cu pori fini are un efect vizibil de albire și protejează dinții sensibili cu ajutorul unei tehnologii inovatoare unice timp de 16 ore. Un strat delicat și hrănitor de peptide si hidroxiapatită acoperă ușor dinții, îmbrăcând uniform cu un strat protector și reparând în locurile degradate smalțul dinților și coletele sensibile ale acestora. Cu o eficiență ridicată și un gust proaspăt de trandafiri și rubarbă, această spumă pentru dinți are un efect secundar constructiv și sănătos, oferindu-vă un zâmbet frumos și radios de lungă durată și împiedicând petele de fum, de cafea și de ruj să adere la suprafața dinților. Ingredientele naturale au un efect revitalizant, contribuind la regenerarea gingiilor prin calmarea și mai buna vascularizare a țesutului bucal. Disponibilă acum în doza mai mare pentru utilizarea acasă.

  Cutia conţine: 1 recipient de 75 ml, 2.64 fl. oz.

 • Utilizare
 • Aplicați spumă dentară dimineața după curățarea dinților, fie folosind o periuță de dinți, fie pulverizând direct în gură. Lăsați să acționeze pentru puțin timp și scuipați. Nu clătiți. Agitați bine înainte de utilizare.

 • Ingrediente
 • APĂ, ALCOOL, SULFAT DIN ULEI DE COCOS, XILITOL, MALTODEXTRINĂ, GLICERINĂ, HIDROXIPATITĂ, GLICERIL CAPRILAT, AROME, ALANTOINĂ, CLORURĂ DE POTASIU, ACID LACTIC, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE ZINGIBER OFFICINALE (GHIMBIR), ZAHARINĂ DE SODIU, ACID FOSFORIC, EXTRACT DE COADA CALULUI, HIDROXID DE SODIU, EXTRACT DE PELIN, OLIGOPEPTIDE-104, SORBAT DE POTASIU, BENZOAT DE SODIU, LIMONEN, GERANIOL, CITRONELOL, CITRAL, EUGENOL, ALCOOL BENZILIC, Cl 42051.

  Produsul a fost adaugat in cos
  Cantitate
  Total:
  Continua cumparaturile Finalizeaza comanda